Veel christelijke YouTube filmpjes op Bijbelbios

2 dagen geleden zijn we gestart met onze nieuwe website Bijbelbios en inmiddels vind je al ruim 100 YouTube video’s met de Bijbel als hoofdthema. Natuurlijk hebben we al heel veel mooie christelijke liedjes toegevoegd, er is bijvoorbeeld een rubriek met Opwekking voor kinderen, maar ook een aparte pagina met Engelstalige liedjes en nog allerlei andere mooie Bijbelliedjes. Elly & Rikkert zijn we natuurlijk niet vergeten, zij hebben zoveel mooie Bijbelse liedjes gemaakt dat we daarvoor een eigen pagina hebben gemaakt.

Ook vind je al veel filmpjes met Bijbelverhalen op de site en hebben we een start gemaakt met de christelijke feesten. Kortom, Bijbelbios biedt je al voldoende filmpjes om fijn te bekijken. En bijna dagelijks voegen we nog nieuwe filmpjes toe, dus houd ons in de gaten!

Wist je trouwens dat we naast Bijbelbios nog meer leuke sites met YouTube filmpjes hebben? Kijk maar eens op Kidsbios, Goalbios en Sinterklaasbios, alle sites hebben hetzelfde idee om je veilig naar YouTube filmpjes te laten kijken.


Welke filmpjes mogen niet ontbreken op Bijbelbios? Geef je tip aan ons door en wie weet vind je deze binnenkort ook op Bijbelbios!

Geef een reactie