Opwekking 541 – Alles is mogelijk

Het lied “Alles is mogelijk” spreekt over het geloof in God en het vertrouwen dat, met God, alle dingen mogelijk zijn. Dit thema is gebaseerd op Bijbelse principes en verhalen waarin geloof en vertrouwen in God centraal staan. De titel en centrale boodschap van het lied zijn waarschijnlijk geïnspireerd door passages uit de Bijbel zoals Markus 9:23, waar Jezus zegt: “Alles is mogelijk voor wie gelooft.”

Liedtekst Opwekking 541 – Alles is mogelijk

Almachtig God die mij bevrijdt,
Mijn schuilplaats en mijn toevluchtsoord.
Geen naam is zoals Jezus’ naam,
Geen macht weerstaat uw kracht, Heer.
Mijn voeten staan op deze rots;
Daardoor ben ik onwankelbaar.
Ik vestig al mijn hoop op U,
Mijn heer en mijn verlosser.

Uw lof zal op mijn lippen zijn,
Uw Woord staat in mijn hart gegrift
En ik aanbid U met een nieuw lied;
Ik zal U prijzen, Heer.

U vult mijn leven met geluk,
Ja, ik verheug mij steeds in U
En ik aanbid U met een nieuw lied;
Ik zal U prijzen, Heer.

AI ben ik zwak, U maakt mij sterk.
Lijk ik arm, door U ben ik rijk,
Want in de kracht van Jezus’ naam
Is alles mogelijk!
Alles is mogelijk. Uw lof zal op mijn lippen zijn…

U vult mijn leven met geluk…

AI ben ik zwak, U maakt mij sterk.
Lijk ik arm, door U ben ik rijk,
Want in de kracht van Jezus’ naam
Is alles mogelijk!
Alles is mogelijk.


Op Bijbelbios vind je mooie christelijke filmpjes die op YouTube staan. Er zijn heel veel video’s met christelijke muziek, maar ook verhalen en animaties. Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht met toffe video’s.

Welke filmpjes mogen niet ontbreken op Bijbelbios? Geef je tip aan ons door en wie weet vind je deze binnenkort ook op Bijbelbios!

Geef een reactie